art direction & concepts,design,film/video,identity,logotype,website

ART DIRECTION & DESIGN
Solidariteit

click here


Op 11 september is het 40 jaar geleden dat in Chili de staatsgreep plaats vond tegen de regering van president Salvador Allende. Met een paar vrienden en collega’s van de solidariteitsbeweging van toen zijn wij als onderdeel van een groter project sinds vorig jaar, onder de titel 40 jaar, 40 verhalen, een boek gaan samenstellen over 40 jaar Chileense gemeenschap en solidariteit in Nederland . Het is een boek met unieke verhalen, anekdotes, geïllustreerd met archiefmateriaal, met portretfoto’s van de bekende fotograaf Kadir van Lohuizen en door MANOVERBOORD ontworpen. Dit boek van ongeveer 200 pagina’s is op 15 september gepresenteerd op een publieke herdenkingsbijeenkomst in De Nieuwe Liefde Amsterdam.

De productie van dit boek werd gefinancieerd door o.a. ‘crowdfunding’.

Het boek is via de projectsite ‘www.chili40jaar.nl‘ te bestellen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
made by manoverboord: identity, t-shirts, promo material, book and website (concept & design).

40 jaar, 40 verhalen from voordekunst on Vimeo.